Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Έβαλαν τα δυνατά τους τα κορίτσια του Αίαντα Κιλκίς, αλλά...

Δελτίο τύπου Α.Σ. ΑΙΑΣ  Κιλκίς - Βόλεϊ
Με το πιο δύσκολο παιχνίδι ξεκίνησε το Σάββατο 3/10/2015 η ομάδα των Κορασίδων μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2015/16.

Στην έδρα μας, απέναντι σε έναν παντοδύναμο Αρχέλαο (περσινός αήττητος πρωταθλητής με 16 νίκες σε 16 παιχνίδια) οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας έβαλαν μεν τα δυνατά τους αλλά δεν ήταν προφανώς αρκετό. Στο 1ο σετ μόνο, σχεδόν αγγίξαμε την ισοπαλία (19-18) και λίγο αργότερα φτάσαμε στο 22-20 κι αυτό ήταν το καλύτερο σημείο του αγώνα για την ομάδα μας! Στα δύο σετ που ακολούθησαν οι αθλήτριες του Αρχέλαου επανήλθαν δριμύτερες κι έτσι μείναμε χαμηλά στο σκορ (Σετ: 25-20, 25-9, 25-9).

Συνεχίζουμε δυναμικά και το επόμενο Σάββατο πάλι με δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας ( ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ στις 14.00 ) με τις Κορασίδες της ομάδας ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, τη 2η ομάδα στην περσινή κατάταξη στον όμιλό μας!

Το προηγούμενο διάστημα προηγήθηκαν φιλικοί αγώνες για τις ομάδες των Γυναικών και των Κορασίδων μας, συγκεκριμένα με τις ομάδες :

-της Αλεξάνδρειας στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

-του Μ. Αλέξανδρου Γιανιτσών στο ΔΑΚ Γιανιτσών,

-του ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου στο ΔΑΚ Γιανιτσών,

-της ATHLETICO VOLLEYBALL Thessaloniki στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα, στον Αγ. Παντελεήμονα

-του Δημόκριτου Μυγδονίας στο ΔΑΚ Δρυμού.

Το αγωνιστικό τμήμα των Παγκορασίδων μας ξεκινάει τους αγώνες του τέλη Νοεμβρίου και το αγωνιστικό τμήμα των Γυναικών μας αρχές Δεκεμβρίου.

Προς το παρόν πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των 3 Ακαδημιών μας, των 2 προ-αγωνιστικών τμημάτων μας , των 3 αγωνιστικών και του νεοσύστατου Τμήματος Ενηλίκων, στο ΔΑΚ Κιλκίς και στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Για πληροφορίες σχετικά με εγγραφή στα Τμήματα Βόλεϊ και το πρόγραμμα προπονήσεων, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 6972680579 .

Για πληροφορίες και εγγραφή στα τμήματα Στίβου, Τζούντο και Ποδηλασίας της ομάδας μας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 23410-76965 και 6947 325 628.

Βρείτε μας στο facebook : https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.