Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αυτά είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
"Μετά από ένα καταστροφικό επτάμηνο, στο οποίο η διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε χειρότερη από την ίδια την κρίση, η εποχή του σκληρού Μνημονίου Τσίπρα ξεκίνησε. Και δεν είναι μόνο ότι ο ίδιος υπέγραψε και έφερε το μνημόνιο, αποδεικνύεται ότι το μνημόνιο αυτό εκφράζει απόλυτα τον κύριο Τσίπρα. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ιδεοληψιών του. Γιατί ο κ. Τσίπρας εκφράζει ξεκάθαρο το παλιό.
Και η λογική του είναι να συντηρήσει ένα κομματικό κράτος το οποίο πνίγει τις επιχειρήσεις και τον ιδιωτικό τομέα, αφανίζει το δικαίωμα των νέων για δουλειά, διαλύει τη δυνατότητα για κοινωνική συνοχή και υποστήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Tο 90% των μέτρων, είναι χαράτσια και φόροι, και μόλις 10% είναι οι αλλαγές και οι τομές που έχει ανάγκη η χώρα.

Η απόγνωση, η φτώχεια του κόσμου ήταν για εκείνον το σκαλοπάτι για την εξουσία."



Σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε πως:

"Σήμερα δίνουμε μια, από τις πολλές μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Και τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε. Η άποψη μου και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική μας ομάδα, που κερδίζει πάντα τις μάχες εντός της Βουλής, είναι ότι θα πρέπει το επόμενο διάστημα, να υποστηρίζουμε μόνο όσα είναι χρήσιμα για τη χώρα και τους συμπολίτες μας, μόνο όσα μπορούν να βοηθήσουν στην αναπτυξιακή λογική που υπηρετούμε ως παράταξη και με τα οποία συμφωνούμε.

Είμαστε υπέρ της δημιουργίας, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, των επενδύσεων και της νεανικής επιχειρηματικότητας. Υπέρ της ελευθερίας. Θα στηρίξουμε κάθε σωστή διαρθρωτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

Θα αγωνιστούμε με τρόπο συλλογικό και ενιαίο. Όπου κι αν δίνει η Παράταξη τη μάχη, θα τη δίνει ενιαία και συντεταγμένα."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.