Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Στη Ζάκυνθο για ένα τετραήμερο ο Π. Τονικίδης

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε το τετραήμερο 8-11 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π.Τονικίδης. Ο κ.Τονικίδης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.) της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων με την ιδιότητά του ως Αντιπροέδρου.
Το ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκε και η συνέλευση των Νησιωτικών Επιμελητηρίων της χώρας. 
Κατά τη συνάντηση αυτή εξετάσθηκε όλο το πλέγμα του καθεστώτος λειτουργίας των επιχειρήσεων στα νησιά, μετά τις ρυθμίσεις που δρομολογήθηκαν με τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα (ΦΠΑ κλπ).

Τόσο στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής όσο και στη συνάντηση των Νησιωτικών Επιμελητηρίων, έλαβε μέρος η Υπουργός Τουρισμού κ.Ελ.Κουντουρά. Η υπουργός αποδέχθηκε πρόταση του κ.Τονικίδη για σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού με συμμετοχή φορέων του ν. Κιλκίς και με αντικείμενο την τουριστική προβολή της περιοχής.

Στη συνεδρίαση της Δ.Ε. της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων ο κ.Τονικίδης έκανε αναφορά στις προβλέψεις και τις προοπτικές που παρέχει ο υπό κατάρτιση Αναπτυξιακός Νόμος προς τη Νέα Επιχειρηματικότητα. Για πρώτη φορά ο Επιμελητηριακός θεσμός πρόκειται να ληφθεί υπόψη στην κατάρτιση Αναπτυξιακού Νόμου αναλαμβάνοντας το ρόλο που προβλέπει η Νομοθεσία, για την σύσταση και την λειτουργία του ως Σύμβουλος του Κράτους.

Σε Λουξεμβούργο-Βρυξέλλες
Το τριήμερο 15-16-17 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς με την ιδιότητά του Αντιπροέδρου εκπροσωπεί την Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Γενική Συνέλευση των Ευρωεπιμελητηρίων, που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο και τις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου