Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Φωταγωγήθηκε συμβολικά με ροζ χρώμα η ΛΑΦ Κιλκίς

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας “ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ” μπροστά στη Λ.Α.Φ. Κιλκίς, έστειλε το μήνυμα ΠΡΟΛΗΨΗΣ κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος μέλη και φίλοι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και είχε σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κόσμου για τον καρκίνο.

Ο μήνας Οκτώβριος, έχει θεσμοθετηθεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως «Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του στήθους». Σύμφωνα με στοιχεία υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας, εντοπίζονται περίπου 4,500 νέα περιστατικά.

Το μήνυμα που έστειλαν είναι ότι ο καρκίνος του μαστού είναι μια υπόθεση που αφορά όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν πραγματικά να σώσουν ζωές.

Συμβολικά υπήρξε φωταγώγηση της Λ.Α.Φ. Κιλκίς με ροζ χρώμα μετατρέποντας την και αυτή σε σύμβολο ελπίδας, συμμετέχοντας και αυτή στο παγκόσμιο πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων – οροσήμων στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας “ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ” ευχαριστεί πολύ την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία για την παραχώρηση του χώρου και για τη βοήθεια που προσέφερε για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου