Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Σε εκδήλωση του ΚΕ.Θ.Ι. η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Κιλκίς

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Κιλκίς Άννα Δημάκη παρακολούθησε τις εργασίες βιωματικού εργαστηρίου σχετικά με την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας που διοργάνωσε το Κέντρο Ερευνών για θέματα ισότητας (ΚΕ.Θ.Ι.) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 80η Δ.Ε.Θ.

Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκαν η τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 κατά της βίας των γυναικών καθώς και οι υπηρεσίες που παρέχουν τα Συμβουλευτικά Κέντρα του ΚΕ.Θ.Ι. στη Β. Ελλάδα. Τα παραπάνω ζητήματα αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης της κα Δημάκη με την Πρόεδρο του ΚΕ.Θ.Ι. Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.