Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

''Στου χρόνου τα γυρίσματα'' το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς

Συναυλία υπό το γενικό τίτλο ''Στου χρόνου τα γυρίσματα'' δίνει η χορωδία του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Πάρκου – Κήπου Κιλκίς.
Η χορωδία του ΚΑΠΗ θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια, γιορτάζοντας μουσικά έναν δημιουργικό κύκλο δεκαπέντε ετών από την ίδρυσή της. Είναι μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία οι δημότες του Κιλκίς που θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση (Κ.Δ.Ε.Κ.)

Τα τραγούδια που θα παρουσιαστούν κατά σειρά είναι:

Οι γλάροι, Ξενάκι, Δελφινοκόριτσο, Που 'ναι τα χρόνια, Ένας κόμπος η χαρά μου, Ήλιε μου σε παρακαλώ και Στην αλάνα – σολίστ Δ. Σαλτσίδης, Τζιβαέρι και Παναϊα Σουμελά – σολίστ Ειρήνη Χατζημιχάλογλου – Σαλτσίδου, Ρόζα και Στη σκέψη της τρελής – σολίστ Φώτης Ζάϊκος, Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα – σολίστ Νίκος Σερασκέρης, Ναύτης βγήκε στη στεριά, Πριγκιπέσσα, Τζαμάικα, Ξημερώνει και βραδιάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.