Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση βράβευσης επιχειρηματικών σχεδίων - Στο πλαίσιο του έργου «Συν-ενεργείν για την απασχόληση»

Η βράβευση νέων επιχειρηματικών ιδεών γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η απογοήτευση κι η απαισιοδοξία που προκαλεί η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με δημιουργική διάθεση, επιχειρηματική κουλτούρα και αξιόλογες ιδέες αλλά αντίθετα επιβάλλεται η ενθάρρυνσή τους, συμβολική μα πάνω από όλα πρακτική.

Η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση», προσκαλεί στην εκδήλωση: «Βράβευση επιχειρηματικών σχεδίων και παρουσίαση χρηματοδοτικών εργαλείων ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων» στο πλαίσιο της Πράξης: «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς» και της Δράσης 14: «Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση νέων επιχειρηματικών ιδεών», στόχος της οποίας ήταν να δώσει την ευκαιρία στους ωφελούμενους του προγράμματος να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή επιχείρηση αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Πιστεύοντας στην ποιότητα του ντόπιου ανθρώπινου δυναμικού αλλά και στο ότι η επιχειρηματικότητα είναι η ψυχή της οικονομικής ανάπτυξης, η Αναπτυξιακή Κιλκίς θα επιδιώξει τη θεσμοθέτηση του διαγωνισμού αυτού στη βάση ενός ετήσιου κύκλου βράβευσης νέων επιχειρηματικών ιδεών ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

12:00-12:15 Χαιρετισμοί

12:15-12:30 «Παρουσίαση του έργου Συν-ενεργείν για την απασχόληση», Μαρία Καλογερίδου, ΕΤΕΑΚ - Επιμελητήριο Κιλκίς

12:30-12:45 «Δημιουργία και ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων», Σταύρος Μαντζανάκης, Emetris Α.Ε.

12:45-13:00 «Χρηματοδοτικά προγράμματα ενίσχυσης νέων επιχειρήσεων», Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.

13:00-13:15 «Συμβουλευτική ανάληψης επενδυτικών πρωτοβουλιών: Μια δημιουργική επανεκκίνηση εν μέσω κρίσης», Έλλη Φρεγγίδου, MSc Ψυχολόγος

13:15-13:30 «Παρουσίαση επιχειρησιακών σχεδίων» από τους ωφελούμενους

13:30-13:45 Απονομή βραβείων στους νικητές - ωφελούμενους

Πληροφορίες: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.