Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Πετυχημένο το 1ο τουρνουά της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση-διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 31 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.
Στο τουρνουά πέραν του οικοδεσπότη Κιλκισιακού συμμετείχαν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, της Ομόνοιας Σταυρούπολης, του Βυζαντινού Αετού Πτολεμαΐδας και το τμήμα Προπαίδων της Ακαδημίας Καλιφούλη από τη Θεσσαλονίκη.

Από νωρίς το πρωί ο αγωνιστικός χώρος χωρίστηκε σε τέσσερα, και στη συνέχεια σε πέντε μικρά γήπεδα, με τους υπευθύνους των άλλων ακαδημιών να μένουν εντυπωσιασμένοι από το γήπεδο, αλλά και την άψογη οργάνωση που παρείχε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Μουσική, πολλές εκπλήξεις και φυσικά δώρα στα παιδιά, τα οποία παρά την ζέστη έδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους, σε ένα κατάμεστο γήπεδο καθώς περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν το 1ο τουρνουά του Κιλκισιακού.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας φρόντισαν και την τελευταία λεπτομέρεια ούτως ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το σκορ δεν παίζει καμιά σημασία, για αυτό τον λόγο, όλες οι ομάδες σε κάθε ηλικιακό τμήμα (Προπαίδες, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι) έπαιξαν μεταξύ τους, και στο τέλος παρέλαβαν κύπελλο και αναμνηστικό δίπλωμα (ένα για κάθε ποδοσφαιριστή) για τη συμμετοχή τους.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δε σταματά τις δραστηριότητές της και την Κυριακή 7 Ιουνίου θα ταξιδέψει στην Πτολεμαΐδα για να δώσει φιλικούς αγώνες με τον Βυζαντινό Αετό, ο οποίος είναι έτοιμος να ανταποδώσει την φιλοξενία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού Αικατερίνη Ζιούτα και τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς Νικόλαο Σερασκέρη για την παραχώρηση και χρήση του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς με σκοπό τη διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.