Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Πολιτική παρέμβαση Σούλη Καζαντζίδη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Δελτίο τύπου Σ. Καζαντζίδη
O πολιτευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης συμμετείχε στις εργασίες της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ η οποία συνεδρίασε την Κυριακή 8 Μαρτίου για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Ο κ. Καζαντζίδης ενεγράφη στον κατάλογο των ομιλητών, και ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, άσκησε δυναμική παρέμβαση ζητώντας από όλα τα στελέχη να αφήσουν στην άκρη τις εσωκομματικές έριδες και τα παιχνίδια ηγεσίας και να σταθούν ενωμένοι με αίσθημα ευθύνης και με αξιόπιστο λόγο απέναντι στα προβλήματα του τόπου, δίπλα στην κοινωνία, παράγοντας ουσιαστικό αντιπολιτευτικό έργο στην κυβέρνηση.

Ο κ. Καζαντζίδης πρότεινε, όπως και πολλά άλλα στελέχη, να πραγματοποιηθούν περιφερειακές συνδιασκέψεις σε όλη τη χώρα, με την ενεργή συμμετοχή και παρουσία εξειδικευμένων ανά τομέα κλιμακίων, προκειμένου να αναθερμανθούν αλλά και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις της παράταξης με τη βάση.

Στο περιθώριο των εργασιών της Πολιτικής Επιτροπής ο κ. Καζαντζίδης είχε σημαντικές επαφές με π. Υπουργούς, νυν βουλευτές και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης όπως ο βουλευτής ν. Σερρών Κώστας Καραμανλής και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου