Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Ομιλία Γ. Φραγγίδη σχετικά με την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου και του εμβολίου του τραχήλου της μήτρας

Δελτίο τύπου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με επιτυχία η εκδήλωση που προγραμματίσθηκε για τις γυναίκες Αστυνομικούς, σχετικά με την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου και του εμβολίου του τραχήλου της μήτρας, με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο της κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» Μαιευτήρα - χειρούργο γυναικολόγο, Διδάκτωρα Ιατρικής του ΑΠΘ. κ. ΦΡΑΓΓΙΔΗ Γιώργο. Μία εξαιρετική ομιλία που κράτησε το ενδιαφέρον των γυναικών με πλήθος ερωτήσεων.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κρουσσών κ. Θεόδωρος ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ως εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς, η κυρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑ - ΖΙΟΥΤΑ Αικατερίνη ως Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, γυναίκες Αστυνομικοί, σύζυγοι Αστυνομικών και φίλες της Αστυνομίας.

Η 'Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο Επιμελητήριο Κιλκίς που για δεύτερη χρονιά μας παρείχε την αίθουσα για την πραγματοποίηση της Εκδήλωσης, στην υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών κ. ΜΤΙΡΟΖΟΥ Βασιλική για την επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης, στους συναδέλφους του γραφείου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Διεύθυνσης Αλκη ΚΗΠΟΥΡΙΔΗ και Μάξιμο ΚΟΥΖΟΥΚΙΔΗ που για άλλη μια φορά με τις τεχνικές τους γνώσεις συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς επίσης και στον συνάδελφο Επαμεινώνδα ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ για την φωτογραφική κάλυψη αυτής.

Οι δράσεις αυτές προάγουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου