Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας για το εφηβικό τμήμα, τα τμήματα των ενηλίκων και το τμήμα των παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. Από νωρίς είχε στηθεί η ψησταριά, τα τραπέζια και η μουσική έπαιζε σε ρυθμούς παραδοσιακούς για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους χορευτές. Χορέψαμε, φάγαμε, ήπιαμε κρασί και ευχηθήκαμε για τη νέα χρονιά μαζί με φίλους του Λ.Ε.Κ.


Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 5:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. πραγματοποιήθηκε χορευτική εκδήλωση των παιδικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. Τα παιδιά παρουσίασαν χορούς από την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τον Πόντο και τη Θράκη φορώντας πάντα τις αντίστοιχες παραδοσιακές φορεσιές. Τα παιδιά, από ηλικίες παιδικού σταθμού έως και Α’ Γυμνασίου, μας δίδαξαν υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Μετά το πέρας της χορευτικής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των παιδικών τμημάτων παρουσία της προέδρου του Λ.Ε.Κ. κ. Νιάκα Δάφνη και του υπόλοιπου Δ.Σ. Οι δασκάλες των παιδικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. κ. Λιαρετίδου Ανατολή και κ. Μιχαηλίδου Μαρία, αφού μοίρασαν τα κομμάτια στους μικρούς χορευτές και βρέθηκε και το φλουρί, βγήκαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες με τα τμήματά τους, για το αρχείο του Λ.Ε.Κ., γεμάτες περηφάνια και μόνο, για το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Σε μια άρτια διοργάνωση από το Δ.Σ., πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λ.Ε.Κ. και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 και Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015) τελικά όλοι οι δρόμοι οδήγησαν…στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς – Μητροπόλεως 11 - με τις εγκαταστάσεις του να φιλοξενούν μικρούς και μεγάλους. Χορευτές και μη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας έκανε την τιμή να μας επισκεφθεί στο…σπίτι μας!

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το βιβλιοπωλείο «Πάπυρος» για την ευγενική χορηγία των δώρων που προσφέρθηκαν σε όσους κέρδισαν το φλουρί.

Εκδρομή Σέρρες
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις Σέρρες. Το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών θα βραβεύσει εκείνη την ημέρα την αρχαιολόγο κ. Περιστέρη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής θα μιλήσει και ο κ. Καργάκος. Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με χαρά θα παραβρεθεί στην συγκεκριμένη βράβευση, διοργανώνοντας συγχρόνως εκδρομή για όλους τους φίλους του Λ.Ε.Κ. Για όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πρωινή αναχώρηση για εκκλησιασμό στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι.

Στις 12:00 μ.μ. θα ξεκινήσει η εκδήλωση βράβευσης σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών.

Έπειτα, αναχώρηση για τον Αϊ – Γιάννη, για φαγητό

Επιστροφή στο Κιλκίς.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.