Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με δύο αθλητές στις εξετάσεις taekwondo wtf μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό

Εξετάσεις taekwondo wtf μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διεξήχθησαν για την Βόρεια Ελλάδα (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στο ΔΑΚ Πολίχνης στη Θες/νίκη και για την Νότια Ελλάδα (Ε.ΤΑ.Ν.Ε) στο κλειστό Ηλιούπολης στην Αθήνα στις 24/1/2015. Η συμμετοχή στην Ε.ΤΑ.Β.Ε. ανερχόταν στους 90 αθλητές-τριες για 1ο έως 4ο Pum/Dan. Όλοι οι αθλητές-τριες καλούνται να παρουσιάσουν τις γνώσεις τους με την ύλη που καθορίζεται για κάθε βαθμό από την ΕΛOΤ και την W.T.F. O χρόνος που απαιτείται για την σωστή εκμάθηση και ικανότητα είναι από 6 έτη και επάνω με προϋπόθεση την συνεχή παρακολούθηση του προπονητικού προγράμματος συνολικά ώστε να διεκδικήσουν και να πετύχουν στην προσπάθειά τους. 

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα Poomsae (τεχνικές δίχως αντίπαλο), Κινησιολογία (τεχνικές ποδιών και χεριών), Hosinsul (τεχνικές αυτοάμυνας από τα πούμσε), Habon Kyorugi (ελεύθερες τεχνικές αυτοάμυνας ), Kyorugi (αγώνας), θεωρία και Kyupka (θραύσεις). Είναι σημαντικό να εξετάζεσαι ανοιχτά, πράγμα που απαιτεί αυτοσυγκέντρωση, αυτοπεποίθηση και προσαρμογή.

Σε αυτήν την εξεταστική συμμετείχε και ο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με δύο αθλητές, τον Αθανασιάδη Μελέτιο 2002 γεν. και τον Μελεκίδη Νικόλαο 2003 γεν. Η παρουσία τους ήταν πολύ θετική υπολογίζοντας την σωστή και καλή προετοιμασία με συστηματική προπόνηση. 

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε τρία τεραίν με τους ομοσπονδιακούς εξεταστές στο πρώτο τεραίν Μανουσακίδη Νικόλαο και Παλτόγλου Χάρη, στο δεύτερο Λεμονίδη Γεώργιο και Βεζυρόπουλο Γεώργιο και στο τρίτο Ζήκο Οδυσσέα και Γαβριηλίδη Ιωάννη. Η διεκδίκηση των αθλητών-τριών πρέπει να έχει πάντα την στήριξη του προπονητή (δασκάλου) για την επιτυχία, όπου είναι και ο στόχος. Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την προσπάθεια πάνω από όλα και εύχονται καλή συνέχεια.

(Αναμένονται τα αποτελέσματα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.