Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δυο χρυσά για το Kinesis Fight Club

Με δυνατή παρουσία πάλι το Kinesis Fight Club στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ε.Ο.Π.Τ (Ελληνικής ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών) παίρνοντας δυο χρυσά.
Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στον Λαγκάδα Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή 6 Απριλίου, συμμετείχαν δυο αθλητές η Νίκη Ποζίδου και ο Γιώργος Εμμανουηλίδης που κατέκτησαν και την πρώτη θέση στην κατηγορία τους .

Την αποστολή συνόδευε ο εκπαιδευτής Κώστας Χασίδης που έμεινε πολύ ευχαριστημένος από της επιδόσεις των αθλητών του.

Επόμενος στόχος για το Kinesis Fight Club είναι η εξετάσεις της Titans Kick Boxing Muay Thai Academy στην Ξάνθη που θα συμμετέχουν η εκπαιδευτές Αντώνης Γιαννακίδης και ο Κώστας Χασίδης ως εξεταστές και το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Σαντορίνη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέγα χορηγό της ομάδας κ. Κώστα Κατσίανο γενικό αντιπρόσωπο της εταιρίας καλλυντικών Bionike για την στήριξη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.