Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Τονικίδη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς του Κιλκίς, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Τονικίδης επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (ΚΚΣ), το κτήριο του ΒηματίΖΩ και το υπό κατασκευή Οικοτροφείο για ΑμεΑ, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από «το σπουδαίο έργο που επιτελείται», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στο ΚΚΣ τον κ. Τονικίδη υποδέχτηκε ο πρόεδρος της διοίκησης Παύλος Θωμαΐδης, το προσωπικό και τα παιδιά του Κέντρου. Απευθυνόμενος σ` αυτούς, ο επικεφαλής του «ΚΙΛΚΙΣ-ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» έκανε λόγο για ένα μεγαλείο που συντελείται εκεί, ενώ δεσμεύτηκε ότι η νέα, υπό τον ίδιο, δημοτική αρχή θα θεωρήσει πρώτιστο χρέος της τη μέριμνα, χωρίς να υπολογίζει το οικονομικό κόστος.

«Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ανταποκριθούμε σε αυτό. Δεν διεκδικούμε αποκλειστικότητα στην ιδιαίτερη ευαισθησία για την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη, την απαραίτητη ψυχική ανάταση. Όλοι είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού κι όλοι θα έχουν ίση αντιμετώπιση από τον δήμο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τονικίδης.

Αναφερόμενος στην άριστη συνεργασία που έχει το Επιμελητήριο με την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, ο κ. Τονικίδης τόνισε ότι πρώτο μέλημα του δήμου θα είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς.

Από τη πλευρά του, ο κ. Θωμαΐδης αφού επιβεβαίωσε τη καλή συνεργασία Αντιπεριφέρειας – Επιμελητήριου, τόνισε ότι απέναντι στη κοινωνία και στους φορείς της υπάρχουν μόνο τα προβλήματα. «Όλοι μαζί μπορούμε», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την αξία της αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια ο κ. Τονικίδης και τα μέλη του συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ-ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» που τον συνόδευαν, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο κτήριο του συλλόγου ΒηματίΖΩ, με τη συνοδεία της προέδρου Έφης Καράμπαγλη, η οποία ξενάγησε τους επισκέπτες στο χώρο που φιλοξενεί τις δραστηριότητες των μικρών παιδιών του Κιλκίς με ιδιαίτερες ικανότητες.

Η κ. Καράμπαγλη και τα παρόντα μέλη της διοίκησης του σωματείου υπογράμμισαν ότι οι προσφερόμενες υπηρεσίες έχουν αναβαθμιστεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ενώ τα μόνα προβλήματα είναι αυτά που σχετίζονται με την οικονομική στήριξη των δραστηριοτήτων.

Μια απτή όσο και ιδιαίτερα εντυπωσιακή απόδειξη των αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τα ΆμεΑ του Κιλκίς αποτελεί το Οικοτροφείο που ολοκληρώνεται στη περιοχή της Παναγίας, με σκοπό να φιλοξενεί επί μονίμου βάσεως περί τα 10 ενήλικα άτομα με ανάγκες στέγασης.

Το κτήριο διαθέτει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για θέρμανση, υποστηρικτικούς βοηθητικούς χώρους και άνετη διαμονή, αποτελώντας ένα πραγματικό στολίδι που σύντομα θα δοθεί σε πλήρη χρήση. Ο δε κ. Τονικίδης, εντυπωσιασμένος από το έργο, δεσμεύτηκε για την απόλυτη στήριξη της νέας δημοτικής αρχής στη λειτουργία του.

Τον επικεφαλής του ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ συνόδευσαν στις επισκέψεις του, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Νένα Διαμαντίδου, Ευθύμης Παπαδόπουλος, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Νίκος Αβραμίδης, Γιώργος Θεοδωρίδης, Βασιλική Σαπλατέρα, Κλήμης Δημητριάδης, Κώστας Θεοδωρίδης και Γιώργος Αναστασιάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.