Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Στον Αστερόκοσμο Θεσσαλονίκης ο Άθλος Κιλκίς

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014  πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς εκδρομή στον Αστερόκοσμο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της ανάπαυλας ενός από τα ελάχιστα Σαββατοκύριακα που είχε ο Σύλλογος ελεύθερα χωρίς υποχρεώσεις αγώνων. Η εκδρομή έγινε με σκοπό την χαλάρωση των αθλητών από το βαρύ πρόγραμμα των αγώνων άλλα και του σχολείου με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους και την ανάπτυξη του αισθήματος της ομαδικότητας διασκεδάζοντας στους χώρους του λούνα παρκ. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την χρήση και των δυο βαν του σωματείου, που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να καλύψουν τον αριθμό των δηλωθέντων στην εκδρομή. 

Στην εκδρομή συμμετείχαν αθλητές από όλα σχεδόν τα ηλικιακά τμήματα του σωματείου. Κατά την άφιξη πραγματοποιήθηκε περίπατος στους χώρους του Αστερόκοσμου όπου παρακολουθήσαν οι αθλητές μικρά σκετς με ξωτικά και μάγους βόλτα στο παγοδρόμιο, στο λούνα παρκ και συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη οπού οι μικροί αθλητές είπαν τι δώρα θέλουν για τα Χριστούγεννα.

Μετά το πέρας της εκδρομής ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι ήταν μια από τις πιο όμορφες εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν την φετινή σεζόν όπου όλοι μαζί παιδιά και μεγάλοι έπαιξαν και έγιναν μια όμορφη ομάδα που περιπλανήθηκε στα μονοπάτια του Αστερόκοσμου. Κλείνοντας δήλωσαν ότι είναι από τις εκδρομές που θα καθιερωθούν για να βοηθούν τους αθλητές να χαλαρώνουν και να συσφίγγουν τις σχέσεις μεταξύ τους άλλα και μεταξύ προπονητών και αθλητών. Επίσης ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά τους χορηγούς που εξασφάλισαν τα έξοδα μετακίνησης από και προς τον Αστερόκοσμο.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.