Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γ. Γεωργαντάς στην εκδήλωση «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»


Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με περισσότερους από 1000 φοιτητές, γονείς, καθηγητές και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας βραβεύθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις το σχολικό έτος 2013-14 στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Το Πρόγραμμα αυτό της Eurobank, που γίνεται για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από κάθε Λύκειο της χώρας, δημόσιο και ιδιωτικό, ημερήσιο και εσπερινό. Φέτος οι αριστούχοι απόφοιτοι που επιβραβεύονται ανέρχονται συνολικά σε 987 σε όλη την Ελλάδα. Στη χθεσινή εκδήλωση βραβεύτηκαν 372 αριστούχοι, 337 απόφοιτοι του Νομού Αττικής και 35 αριστούχοι από τους νομούς Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Σάμου, Χίου και Λέσβου που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Αθήνας. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ανάλογες τελετές βράβευσης σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ενώ έχουν βραβευθεί περισσότεροι από 14.000 αριστούχοι συνολικά από την έναρξη του Προγράμματος.

Στο χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή, η οποία αποτελεί θεσμό εδώ και δώδεκα χρόνια, δηλώνει τη συνεχή και συνεπή στάση της Τράπεζας για επιβράβευση των αριστούχων και για επένδυση στην Παιδεία και τη Γνώση. Παράλληλα, απευθυνόμενος στους αριστούχους, σημείωσε ότι «υπάρχει ένα κεφάλαιο που μόνο αποδίδει και που δεν κινδυνεύει από το οικονομικό περιβάλλον. Αυτό το κεφάλαιο είναι οι σπουδές, η γνώση και η προσπάθεια. Αυξήστε αυτό το κεφάλαιο. Καλή επιτυχία σε όλους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.