Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Εκπαιδεύτηκαν 750 αστυνομικοί σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για επτακόσια πενήντα (750) στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια, σε θέματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος.
Το επιμορφωτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τους «πυρήνες» εκπαιδευτές, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει πρόσφατα σχετική εκπαίδευση και είχαν αποκτήσει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη γνώση στο ευαίσθητο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Μεταξύ των γνωστικών αντικειμένων, που αναπτύχθηκαν στην εν λόγω εκπαίδευση ήταν:

· Η έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

· Τα απόβλητα (Νοσοκομειακά, βιομηχανιών, ηλεκτρονικά) – Λύματα – Μόλυνση ποταμών/ λιμνών, - Επιχειρήσεις scrap – Επιχειρήσεις ανακύκλωσης μπαταριών – Παράνομα λατομεία – Επιχειρήσεις ανακύκλωσης χάρτου.

· Παράνομες χωματερές σκουπιδιών.

· Βυρσοδεψία – Βιομηχανικές παραγωγές χρωμάτων – Βαφεία.

· Χυτήρια – Εργοστάσια παραγωγής και συσκευασίας χημικών προϊόντων.

Με την εκπαιδευτική αυτή διαδικασία αυτή επιδιώκεται η παροχή της απαραίτητης γνώσης και επαγγελματικής κατάρτισης, προκειμένου να αντιμετωπίζονται, με τρόπο ενιαίο και κυρίως αποτελεσματικό, όλες οι εγκληματικές συμπεριφορές, που στρέφονται κατά του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.