Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την γιορτινή περίοδο

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, έχει προγραμματίσει και υλοποιεί πρωτοβουλίες κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς και εορταστικές εκδηλώσεις για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό του Σώματος και τις οικογένειές τους.
Ειδικότερα, έχει ξεκινήσει πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία θα προσφερθούν σε Ιδρύματα της χώρας.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από τις Υπηρεσίες του Νομού Αττικής θα προσφερθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του κόσμου» και στο Φιλανθρωπικό Σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, «Παιδικά Χωριά S.O.S.».

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της υπόλοιπης χώρας θα προσφερθούν σε Μη Κερδοσκοπικά και Κοινωφελή Ιδρύματα και Σωματεία των κατά τόπους Νομών, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώνει επίσης για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας και επώνυμων/παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ, με σκοπό την εθελοντική συγκέντρωση ειδών από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τους θεατές, τα οποία θα συγκεντρώνονται στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου από αρμόδιο προσωπικό.

Στο πλαίσιο του αγώνα, θα υπάρξει εορταστικό πρόγραμμα από την Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και από τη Σχολή Χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Σχολής Χορού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους έχει, επιπλέον, προγραμματιστεί η διοργάνωση εκδηλώσεων για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, διοργανώνονται για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας, ενώ συγκεκριμένα για τα παιδιά του προσωπικού στο Νομό Αττικής, θα πραγματοποιηθούν οι εξής θεατρικές παραστάσεις:

· «Ηρακλής, οι Δώδεκα Θεοί» του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά, στο νέο Θέατρο Πάνθεον, το Σάββατο 20/12/2014.

· «Τομ Σόγιερ» του Μαρκ Τουέιν, σε Διασκευή - Σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κουρούμπαλη, στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος, την Κυριακή 21/12/2014.

Επίσης τις ημέρες των εορτών, εκπρόσωποι της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας θα προσφέρουν συμβολικά δώρα στο νοσηλευόμενο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.