Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Σε αγώνες Κids athletics στην Αξιούπολη συμμετείχε ο στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς

Σε μια ξεχωριστή γιορτή του στίβου είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που το Σάββατο 15 Νοεμβρίου έλαβαν μέρος σε αγώνες του προγράμματος της Iaaf «Kids’ Athletics» που διοργανώθηκαν στο Γυμναστήριο της Αξιούπολης με τη συμμετοχή ομάδων από το Κιλκίς και την Αξιούπολη.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την (IAAF) International Association of Athletics Federations, και έχει ως στόχο να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των δημοτικών σχολείων κοντά στον κλασσικό αθλητισμό, να καλλιεργήσει την ενασχόληση τους με αυτόν, να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις αρχές του αθλητισμού μέσω του παιχνιδιού.

Εβδομήντα περίπου αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 6 έως 12 ετών, συμμετείχαν με κέφι στα ομαδικά παιχνίδια του προγράμματος που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος της Αξιούπολης , ενώ οι γονείς τους θαύμαζαν και χειροκροτούσαν από την κερκίδα τους αυριανούς αθλητές-πρωταθλητές του στίβου.

Την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, που αγωνίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό, αποτελούσαν εικοσιοκτώ αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών και των Τμημάτων υποδομής του τμήματος Στίβου ΓΑΣ Κιλκίς που τους καθοδήγησαν οι προπονήτριες Νάντια Μπουρλούκα, και Μαρίνα Κανελιά.

Το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές ιδιαίτερα τον προπονητή κ Πέτρο Μπλάτζη για την όμορφη αγωνιστική ευκαιρία που του δόθηκε και υπόσχεται σύντομα να ανταποδώσει με μια αντίστοιχη διοργάνωση στο Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.