Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

"Τι θα γίνει με το αίσχος που υπάρχει στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Σάββας Ιωαννίδης
"Θα ήθελα να ρωτήσω τους άρχοντες αυτού του τόπου το αίσχος που υπάρχει στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς εδώ και αρκετούς μήνες με τα έργα που ξεκίνησαν προεκλογικά και ποτέ δεν τελείωσαν, τι θα γίνει; και το χειρότερο από όλα είναι η απάθεια αυτών των κατοίκων που τόσο καιρό δεν έχω διαβάσει κάποια ανάρτηση στο διαδίκτυο που να κατακρίνουν κάτι... δηλαδή συμφωνείτε με αυτό που βλέπετε; τόσο πολύ σας αρέσει η θέα; και μετά το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι αν θα γίνει και φέτος τα Χριστούγεννα το χωριό του Αη Βασίλη στην πλατεία του χωριού!"

1 σχόλιο:

  1. Πώς γίνεται να καταστρέφεις έναν δρόμο 4 χιλ. ( Κιλκίς - Κρηστώνη) διπλής κατεύθυνσης, με νησίδα στη μεση, και να τον μετατρέπεις σ' αυτην την καρμανιόλα του 1/2 δρόμου, με λακουβες, σίδερα, πινακίδες, πετρες, τσιμέντα, πλαστικά δοχεία και ότι αλλο μπορεί να φανταστεί το ανθρώπινο μυαλο; Πώς γινεται να εχεις ενα δρόμο 4 χιλ. Κρηστώνη - κόμβος Μαυρονερίου) στενός,με στροφες, δίχως δυνατότητα προσπέρασεις και να τον διατηρείς, δίχως καμία παρέμβαση; Και γιατί η κατασκευή του εργου δεν αρχισε από τον κόμβο Μαυρονερίου προς το Κιλκίς. Δηλ από το χειρότερο κομμάτι του υπό κατασκευή δρόμου; Δεν υπάεχει λιγη λογική σε αυτόν τον τόπο; δεν υπαρχει ενας αρμόδιος να τους ελέγξει; Τέτοια ανορθόδοξη σκέψη; Εχουμε τρελαθεί τελείως; Θα αναλάβει κάποιος επιτέλους τις ευθύνες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.