Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση Γεωργαντά με Στύλιο

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς  συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον προκάτοχό του κ. Γεώργιο Στύλιο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που είχε λάβει, τις δράσεις  και  τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας στους τομείς της αρμοδιότητάς του.

Ο Υφυπουργός κ. Γεωργαντάς τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση και δήλωσε:
«Είναι αυτονόητο, ότι η κυβερνητική πολιτική στον τομέα της Παιδείας, είναι ενιαία και έχει συνέχεια. Καλούμαι τώρα εγώ να  υπηρετήσω και να υλοποιήσω αυτή την πολιτική με αίσθημα ευθύνης και με τη σκέψη ότι η Παιδεία πρέπει να αποτελεί πάντα εθνική προτεραιότητα. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Στύλιο και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.