Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

7ος στο Πανελλήνιο του Μαραθωνίου της Αθήνας ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Αίαντα Κιλκίς

Στην ιστορική κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου όπου πραγματοποιείται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν οι αθλητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς, Γιάννης Παπαδόπουλος και Αντώνης Μηλιώτης την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες για την απόσταση των 42195 μέτρων με υψηλή θερμοκρασία η οποία σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη υγρασία λόγω των βροχών που προηγήθηκαν τις περασμένες ημέρες έκαναν το έργο των δρομέων ακόμα πιο απαιτητικό.
Ο καλύτερος Κιλκισιώτης δρομέας, Γιάννης Παπαδόπουλος, αν και αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό, «μπήκε» στον αγώνα συντηρητικά με στόχο μία καλή θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τελικά μετά από μία πολύ καλή προσπάθεια τα κατάφερε. Με χρόνο 2:41:38 τερμάτισε στην 7η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και 23η συνολικά ανάμεσα σε 10480 άτομα που τερμάτισαν, προσθέτοντας άλλη μία επιτυχία για τον ίδιο, τον σύλλογο του Α.Σ. ΑΙΑΣ και την πόλη του Κιλκίς. Η επίδοση του Παπαδόπουλου δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητές του, καθώς με έναν χρόνο κοντά στο ρεκόρ του θα διεκδικούσε ένα μετάλλιο, αλλά δεδομένων των συνθηκών θεωρείται επιτυχία που μπόρεσε να αγωνιστεί και να φτάσει σε αυτή τη διάκριση.

Ο Αντώνης Μηλιώτης από την άλλη, ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς εφέτος είχε πετύχει σε όλες τις αποστάσεις που αγωνίστηκε ατομικά ρεκόρ και φαινόταν έτοιμος να πετύχει ένα ακόμα στον μεγάλο του στόχο, τον Μαραθώνιο. Ωστόσο μία ίωση τρεις ημέρες πριν τον αγώνα τον ανάγκασε απλώς να ολοκληρώσει τη διαδρομή σε προπονητικό ρυθμό τερματίζοντας σε 3:56:31.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου