Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ για την ημέρα της Επετείου της 17 Νοεμβρίου

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς
Η ημέρα της 17 Νοεμβρίου είναι μια μέρα μνήμης κατά την όποια τιμάμε ανθρώπους που αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα. Είναι ταυτόχρονα μια μέρα εκδηλώσεων, με συμμετοχή σε πορείες, καθώς έννοιες όπως δημοκρατία, ατομικά δικαιώματα, παιδεία ελεύθερη και δημοκρατική αποτελούν ακόμη αιτήματα ανεκπλήρωτα.
Αυτήν την ημέρα, ακόμη και σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αριθμ. 181569/Δ2/11-11-2014, στα σχολεία οι σύλλογοι διδασκόντων και οι μαθητές τιμούν με ομιλίες, δράσεις μουσικές ή εικαστικές, τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου αλλά και καταθέτουν τη δική τους υπόσχεση για επαγρύπνηση και διατήρηση των δημοκρατικών θεσμών. Οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας όπως επιμορφώσεις, συνελεύσεις συλλόγου διδασκόντων, ενημέρωση γονέων, αποτρέπουν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές από τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις εορτασμού αλλά και μειώνουν τη σημασία και τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης επετείου.

1 σχόλιο:

  1. Tο ΔΣ της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς προσκαλεί τους αναπληρωτές καθηγητές του Νομού Κιλκίς στις 17 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς (Βυζαντίου 3) για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

    1.Δημιουργία επιτροπής αναπληρωτών καθηγητών

    2.Τρέχοντα προβλήματα αναπληρωτών

    Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί των σχολείων.

    Ο Πρόεδρος

    Ξενέλλης Γιώργος

    Ο Γεν. Γραμματέας

    Γεωργούσης Ιωάννης

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.