Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Σεμινάριο Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με θέμα "Πρώτες βοήθειες"

Τη Δευτέρα 10-11-2014 το απόγευμα από τις 5 μέχρι τις 8 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην αίθουσα του επιμελητηρίου στο Κιλκίς το σεμινάριο του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με εισηγητή το Μανώλη Πρώιμο και δύο εθελοντές Σαμαρείτες από το τμήμα Θεσσαλονίκης με θέμα "Πρώτες βοήθειες". Η προσέλευση του κόσμου, κυρίως της νεολαίας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και από την εμπειρία των εισηγητών απέκτησαν πολλοί συμπολίτες μας πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις στις Πρώτες βοήθειες. Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι σε λίγες μέρες αρχίζουν τα μαθήματα στο νέο τμήμα των Σαμαρειτών.

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα αυτό, ας επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΕΕΣ Κιλκίς τις εργάσιμες μέρες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2341070146.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.