Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

"Το Αρδευτικό δίκτυο των Ρυζίων, ενημέρωση και διαχείριση του"

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης σε συνεργασία με την θεματική Αντιδήμαρχο αγροτικής ανάπτυξης Αναστασία Παπαδοπούλου, κάλεσε σε συνάντηση την Τρίτη 21 Οκτωβρίου τους αγρότες των Ρυζίων με θέμα, "Το Αρδευτικό δίκτυο των Ρυζίων, ενημέρωση και διαχείριση του".


Ο Δήμαρχος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την αρχή της συζήτησης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι σκοπός του είναι, η όσο καλύτερη διαχείριση και δίκαιη λειτουργία για του αρδευτικού, μέσα από τη σωστή διαχείριση την οποία θα κάνουν οι ίδιοι οι αγρότες σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο. Συνέχισε λέγοντας, πως ο Δήμος πρέπει να μπει σε μία σειρά, μένοντας περισσότερο στο θέμα που ταλανίζει και τις 2 πλευρές, το αρδευτικό.

Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Φωτισμού, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κωνσταντίνος Μεμετζής και ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ρυζίων Νίκος Ινετζόπουλος. Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση, με διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.