Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση Αγαθοπούλου για την 28η Οκτωβρίου 1940

"Η επέτειος της 28η Οκτώβρη του 1940 ξαναφέρνει στο νου το έπος της Εθνικής Αντίστασης και τη δύναμη που μπορεί να δείξει ένας λαός όταν οργανώνεται και παλεύει για τα δικαιώματά του. Ταυτόχρονα η 28η Οκτώβρη αποτελεί και μέρα μνήμης της μεγάλης νίκης των λαών ενάντια στον φασισμό. Αυτό είναι σημαντικό σήμερα που σύγχρονοι ναζί όπως η Χρυσή Αυγή σηκώνουν κεφάλι μέσα στη θολούρα που προκαλεί η κατάρρευση της χώρας και σύνθλιψη των εργαζομένων από τα μνημόνια και τη λιτότητα. Αυτό που συνδέει το σήμερα με το τότε, αυτό που σήμερα αποτελεί συνέχεια της 28ης Οκτώβρη 1940 είναι οι σημερινοί αγώνες του λαού μας για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.