Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σημείωσε ξανά επιτυχία ο αγώνας λαϊκού δρόμου «Παντελεήμονας RUNNING 2014»

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα διοργάνωσε στον Παντελεήμονα τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. με την επωνυμία «Παντελεήμονας RUNNING 2014». Παράλληλα διεξήχθη Αγώνας Δρόμου 5χλμ. και Αγώνας Δρόμου 1.000μ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Η διεξαγωγή των αγώνων "στέφθηκε" με μεγάλη επιτυχία καθώς η συμμετοχή των αθλητών, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σε ολόκληρο τον νομό, ξεπέρασε κατά πολύ σε συμμετοχές τον περσινό αριθμό φτάνοντας συνολικά τις 139. 

Εκτός από το ρεκόρ συμμετοχής είχαμε και νέο ρεκόρ αγώνων στα 10χλμ. με τον αθλητή του Α.Σ. Βερμίου Σασάκαρο Κωνσταντίνο να σημειώνει επίδοση 38:35:37. Στον αγώνα τον 1.000μ παιδιών Δημοτικού τερμάτισαν 41 παιδιά ενώ σε αυτό τον 1.000μ παιδιών Γυμνασίου τερμάτισαν 21. Στον αγώνα των 5χλμ. τερμάτισαν 19 αθλητές ενώ σε αυτών των 10χλμ. τερμάτισαν 56. 

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους, τους χορηγούς για την στήριξή τους, τους εθελοντές του τμήματος Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για την παρουσία τους και την πολύτιμη συνδρομή τους, τις Αστυνομικές αρχές για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και τους Κυριακίδη Θεόφιλο-gnomi web tv, Αμανατίδη Αχιλλέα, Καλαϊτζίδου Κωνσταντίνα και Ψειρίδου Γεωργία για την οπτικοακουστική κάλυψη της εκδήλωσης. 

Τέλος ευχαριστεί τους δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης, υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου διοργανωτή Βλαχίδη Δημήτριου, στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της αλλά και όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τους αγώνες.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οπτικοακουστικό υλικό στο www.arispanteleimona.gr/laikosagonasdromoy2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.