Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Γλυκόπικρη η γεύση από τα φιλικά του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανάμεικτα τα συναισθήματα όσο αφορά τα αποτελέσματα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τους παίδες που προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς, αγωνιζόμενοι με αλλαγές και ελλείψεις να χάνουν με 3-2 από τους Κανονιέρηδες και τις ομάδες των Τζούνιορς, η μία να χάνει και η άλλη να κερδίζει. Έτσι ο AJAX επιβλήθηκε άνετα παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο του Παύλου Μελά με 13-2 και οι μικροί τζούνιορς BOCA έχασαν ενώ ήταν πάρα πολύ καλοί, με 7-5 από την Ακαδημία Ντίνος Κούης.
Αυτό που βέβαια μετράει στην γενικότερη προετοιμασία των αθλητών επετεύχθη, με την συμπλήρωση ήδη τεσσάρων φιλικών παιχνιδιών για τις ευαίσθητες αυτές ηλικίες. Ήδη ορισμένα τμήματα της Ακαδημίας από τώρα προετοιμάζονται για το ταξίδι στην Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου η Ακαδημία θα αντιμετωπίσει την SKODA Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.