Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

"Άμεση προτεραιότητα η αντιμετώπιση των προβλημάτων των Σχολικών Μονάδων του δήμου Παιονίας"

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Άμεση προτεραιότητα, όπως είχε εξαγγείλει, δίνει η νέα δημοτική αρχή Παιονίας στην συνολική και μεθοδευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων των Σχολικών Μονάδων του δήμου.
Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης το πρωί της Παρασκευής 26 Σεπτέμβριου 2014, με τους Αθανασόπουλο Ανδρέα -Αντιπρόεδρος Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. του Υπουργείου Υποδομών και Βάϊο Βαϊτσίδη – Πρόεδρο Α/θμιας Επιτροπής & Δ/ντη 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιουπόλεως, που αφορούσε την ανέγερση του 4ου νηπιαγωγείου Πολυκάστρου, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η συνάντηση εργασίας έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Δήμαρχος κατέθεσε στον κ. Αντιπρόεδρο το θέμα της ίδρυσης ανέγερσης του 4ου δημοτικού σχολείου στο Πολύκαστρο.

Αμέσως μετά, επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου καθώς και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας, όπου προσωρινά τοποθετήθηκαν λυόμενες αίθουσες για την άμεση επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων, που αντιμετώπιζαν τα σχολεία αυτά, που τυχόν υπήρχαν , σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων.

Ο κ. Αθανασόπουλος τοποθετήθηκε θετικά στα αιτήματα και διεκδικήσεις του Δημάρχου Παιονίας και δεσμεύτηκε, πως πολύ σύντομα θα υπογραφεί Σύμφωνο Συνεργασίας του Οργανισμού με τον Δήμο, έτσι ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα των κτηριακών υποδομών των σχολικών μας μονάδων με προγραμματισμένο και οργανωμένο τρόπο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.