Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή του Κιλκισιώτη Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη στον 6ο Αγώνα δρόμου – περιπάτο Greece Race for the Cure στην Αθήνα απο το Άλμα Ζωής

Διοργανώθηκε την Κυριακή 28.9.στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” ο αγώνας δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Ο Κιλκισιώτης Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης έτρεξε μαζί με περίπου 18.000 κόσμο στον «6ος Αγώνα δρόμου – περιπάτου Greece Race for the Cure» ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το σύνθημα των συμμετεχώντων που πήραν μέρος στη διαδρομή από το χώρο του Ζαππείου ως την πρεσβεία των ΗΠΑ ήταν «τρέχουμε … πιο γρήγορα από τη σκιά του».

Γνωστός για τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές του ευαισθησίες και δράσεις μαζί με την σύζυγο του Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο Θεόδωρος Ορφανίδης έτρεξε τα 5 χιλιόμετρα σε 30 λεπτά.

Στόχος της εκδήλωσης, η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης-έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Στις φωτογραφίες ο Θεόδωρος Ορφανίδης μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.