Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

"Ρωτήστε μας, για για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στον Ο.Α.Ε.Ε."

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του ότι το Κ.Ε.Α.Ο. (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) έχει ξεκινήσει να στέλνει σε όσους ασφαλισμένους δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους και χρωστούν πάνω από 5.000€, μία επιστολή ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ για την άμεση εξόφλησή τους. Από τη στιγμή παραλαβής του παραπάνω εγγράφου, ο ασφαλισμένος έχει περιθώριο 20 ημερών για να καταθέσει την Αίτηση Αμφισβήτησης Οφειλής, διαφορετικά ο Οργανισμός θα προχωρήσει σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης (κατάσχεση, πλειστηριασμό, κατάσχεση εις χείρας τρίτου κλπ.) προκειμένου να εισπράξει τα οφειλόμενα. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει σε όλα τα μέλη του, εφόσον το επιθυμούν, να απευθυνθούν στα γραφεία του για να υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομερή ενημέρωση μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο: 2341027762

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.