Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλκίς

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα των επτά (7) νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Κιλκίς, οι οποίοι θα έχουν θητεία από 01.09.2014 έως και 28.02.2017.
1) Έτσι, ο Αιμίλιος Νικολαΐδης ορίστηκε από τον νέο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.
2) Η Λένα Αναστασιάδου θα είναι πλέον Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

3) Ο Πρόδρομος Πεντζερετζής Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης με αρμοδιότητες σε θέματα του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής, του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής,
Αλιείας και Υδάτινων Πόρων και του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης
Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του
Δήμου Κιλκίς. Παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης: 
για τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης, για την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται σε αυτήν, για τη μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης, για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων, εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης, ενώ θα έχει συνεργασία με τους Προέδρους και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης για την επίλυση των προβλημάτων τους.

4) Ο νεοεκλεγείς Θόδωρος Βαφειάδης ορίστηκε Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες όπως και τις παραπάνω αλλά με εφαρμογή στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών.

5) Ο Χριστόφορος Πιπερίδης θα έχει τις ίδιες αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Γαλλικού, ενώ έχει οριστεί και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Πρασίνου Δήμου Κιλκίς.

6) Ο Αντώνης Μανουσαρίδης θα είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Δήμου Κιλκίς.

7) Τέλος, ο Δημήτρης Τσαντάκης θα είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας Δήμου Κιλκίς.

Αναπληρώτρια του Δημάρχου όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, ορίστηκε η Λένα Αναστασιάδου.

Από το σύνολο των επτά (7) Αντιδημάρχων θα λαμβάνουν αντιμισθία οι κάτωθι πέντε (5) Αντιδήμαρχοι:

1. Αναστασιάδου Ελένη του Κωνσταντίνου

2. Βαφειάδης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου

3. Μανουσαρίδης Αντώνιος του Αθανασίου

4. Νικολαΐδης Αιμίλιος του Δημητρίου

5. Πεντζερετζής Πρόδρομος του Αποστόλου


Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης.

Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς ορίστηκε ο Γιάννης Σισμανίδης με καθήκοντα την εποπτεία της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στις Δημοτικές Ενότητες Δοϊράνης, Μουριών, Χέρσου, την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες, τη μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στην επικράτειά τους, τη συνεργασία με τους Προέδρους και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Δοϊράνης, Μουριών, Χέρσου για την επίλυση των προβλημάτων τους και την περισυλλογή αδέσποτων ζώων, εντός των ορίων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.