Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τα Omorfa Taxidia στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» στη Θεσσαλονίκη!



Απομένουν μόλις δέκα ημέρες για να είναι όλα έτοιμα στις 6 Σεπτεμβρίου ! Την ημέρα εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ δηλαδή, αλλά και την ταυτόχρονη έναρξη της λειτουργίας του «Εργοστάσιου και Μουσείου Σοκολάτας» που υπόσχεται να χαρίσει γλυκιές εμπειρίες και αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους.
Ο φωτογραφικός φακός των Όμορφων Ταξιδιών βρέθηκε στο περίπτερο 1 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το χώρο όπου θα φιλοξενηθεί για ένα ολόκληρο εξάμηνο, το πιο γλυκό μουσείο της Ελλάδας !

Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς, και αν και η εικόνα δείχνει εργοτάξιο, παρόλα αυτά από όσα είδαμε, φαίνεται ότι θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες του. Σε εμβαδόν 2.500 τ.μέτρων, θα υπάρχουν 17 διαφορετικά τμήματα, με ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Κατά την επίσκεψή σας, θα ανακαλύψετε με εντυπωσιακό τρόπο τα μικρά και μεγάλα μυστικά της σοκολάτας.

Ένα ανεπανάληπτο «ταξίδι» στο χώρο και το χρόνο, με πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, διαδραστικότητα, ποικίλες δραστηριότητες (φαγητό, παιχνίδι κτλ), και ποιοτικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης.

Κάποιες από τις δράσεις θα είναι: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην πραγματική ζούγκλα του Αμαζονίου και το Ναό των Αζτέκων, και κατόπιν με το δαιδαλώδες πειρατικό καράβι «μεταφορά» στο Εργοστάσιο Σοκολάτας ! Γνώση για τη διαδικασία μετατροπής του καρπού σε σοκολάτα, ο μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας της Ευρώπης, τα Παλιά Μηχανήματα, ο Λαβύρινθος, εργαστήρια σοκολατοκατασκευών, γκαλερί γλυπτών, αίθουσες επιδείξεων, τέχνης και πολιτισμού, γλυκιά βιβλιοθήκη, το Green Room για απίστευτες φωτογραφίσεις, το Social Point, το νυφικό από σοκολάτα και πολλά άλλα».

Πηγή: Omorfa taxidia facebook
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.