Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ξεκινούν για τη νέα χρονιά οι ακαδημίες στίβου του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι αθλητές στίβου του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Συγκεκριμένα από 1/9/14 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα ηλικιακά τμήματα υποδομής από 4 χρονών και άνω στο ανοιχτό γήπεδο του δήμου καθημερινά από τις 17:30μ.μ.- 19:30μ.μ., πληροφορίες 6947325628, 2341076965.
Στο τμήμα στίβου γυμνάζονται περισσότεροι από 150 μικροί και μεγάλοι αθλητές. Οι πρότυπες ακαδημίες στίβου λειτουργούν από το 2009. Με επίκεντρο το παιδί και τις διαφοροποιημένες κοινωνικές ανάγκες, δημιουργήσαμε ηλικιακά τμήματα από 4 ετών όπου με την καθοδήγηση των καθηγητών φυσικής αγωγής θα πετύχουμε τη βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων τους. Βασικό μας σύνθημα «Ελάτε να παίξουμε με τα αθλήματα του στίβου», στόχος μας να μυήσουμε τα παιδία της πόλης μας στη χαρά της άθλησης και του παιχνιδιού έτσι ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι της ζωής τους.

Πέντε χρόνια λειτουργίας κλείνει ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς με το τμήμα στίβου και κατάφερε να είναι μέσα στους εκατό πρώτους συλλόγους στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους συλλόγους στο νομό, καθώς συμμετείχε σε όλα τα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές διακρίσεις αλλά και πανελλήνιες νίκες.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλεί όλους τους φίλους του στίβου αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά τους στη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο ψηλότερο βάθρο.
Γιατί Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ;

Γιατί, 

Μαζί μας θα Μάθεις, θα Βελτιωθείς, θα Διασκεδάσεις…

Τμήματα:
Α: προνήπια + νήπια 4-5 ετών) 3 προπονήσεις.

Α1: νήπια + Α΄ Δημοτικού(5-6 ετών) 3 προπονήσεις.

Β1: Β΄ Δημοτικού(6-7 ετών) 3 προπονήσεις.

Γ1: Γ΄ Δημοτικού(7-8 ετών)3 προπονήσεις.

Δ1: Δ΄ + Ε΄ Δημοτικού(9-10 ετών)3 προπονήσεις.

Ε1: Στ΄ Δημοτικού +Α΄ Γυμνασίου(11-12 ετών)3 προπονήσεις.

Ε2:Β Γυμνασίου και άνω(13 ετών και άνω) 4-5 προπονήσεις αγωνιστικά τμήματα( δρόμων, αλμάτων, ρίψεων).

Τμήματα προετοιμασίας Τ.Ε.Φ.Α.Α. + ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ + ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ετήσια συνδρομή: 150,00

Παροχές:
· Όλοι οι αθλητές παίρνουν αθλητικό εξοπλισμό(σάκο, φόρμα, σετ προπόνησης).

· Σωματομετρικές – Εργομετρικές μετρήσεις στο Α.Π.Θ. – Τ.Ε.Φ.Α.Α..

· Γιατρός ομάδος.

· Συνεργασία με διατροφολόγο και κοινωνικό λειτουργό.

· Εκδρομές σε δασικά πάρκα και μουσεία.

· Έκπτωση στα αδέρφια.

· Δωρεάν συμμετοχή σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.