Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πέντε μετάλλια και ρεκόρ η συγκομιδή των αγώνων στα 25α “ΟΛΥΜΠΙΑ” ο ΓΑΣ Κιλκίς

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Παίδων- Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β' και Μίνι από την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τα 25α ΟΛΥΜΠΙΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΛΟΥΜΗΣ 2014, με διοργανωτή τον ΓΑΣ Ενιπέα Λιτόχωρου.
Οι αγώνες αυτοί αποτελούν πλέον θεσμό για την περιοχή και γίνονται στη μνήμη του πρώην Προέδρου του Ενιπέα, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, Μιχάλη Λαλούμη.

Στους αγώνες συμμετείχε και φέτος το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα αγωνιστούν την επόμενη βδομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων , για την ευκαιρία ενός δυνατού αγωνιστικού τεστ αλλά και με κάποιες μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες που έδιναν τον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιώντας συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση.

Τα μετάλλια ήρθαν από τους “συνήθεις ύποπτους” φέτος . Χρυσό και πάλι για τη δωδεκάχρονη Φανή Αβράμογλου , που δεν εχει αντίπαλο στην κατηγορία της, στα 1000 μ ΠΚ-Β με 3'27''1 , αργυρό στα 3000 μ βάδην ΠΚ-Α από την δεκατετράχρονη βαδίστρια Ελένη Φωτιάδου με επίδοση 17'17''4 , και χάλκινα από την Κατερίνα Ράδη στο μήκος γυναικών με 4,66 μ , την Σωτηρία Καζαντζίδου στον ακοντισμό με 29,82 μ και από μεγάλη φετινή αποκάλυψη του συλλόγου στις ημιαντοχές την δεκατετράχρονη Όλγα Νικολαίδου που με 3'33'.1 πήρε την τρίτη θέση στα 1000 μ ΠΚ-Α .

Τις σημαντικότερες από πλευράς επίδοσης διακρίσεις , από τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που πήραν μέρος στους αγώνες, πέτυχαν ο δεκαεξάχρονος Παύλος Παπαδόπουλος στα 100 μ με 11''29 μια επίδοση που του έδωσε και την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του αλλά και η δεκαπεντάχρονη Ελένη Κωνσταντινίδου που έτρεξε τα 400 μ σε 65''90 και σημείωσε 4,89 μ στο μήκος.

Μοναδική παρουσία στην κατηγορία Παγκορασίδων Μίνι η ενδεκάχρονη Στέλα Παρασκευά που αγωνίστηκε με επιτυχία στα 50 μ.

Την αποστολή του ΓΑΣΚ συνόδεψαν στα Ολύμπια ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Κωνσταντινίδης , οι έφοροι του Τμήματος Στίβου , ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Αιμίλιος Νικολαίδης αλλά και αρκετοί γονείς που πήγαν στο Λιτόχωρο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.