Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Πανελληνιονίκης στο Πένταθλο Παγκορασίδων η Ελένη Κωνσταντινίδου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με τους μικρούς αθλητές από τα σωματεία της Ελλάδας από τη Στερεά και τη Θεσσαλία μέχρι τη Θράκη και από την Ήπειρο μέχρι την Μακεδονία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης ο βόρειος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Α.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχε ο ΓΑΣ Κιλκίς με τέσσερις αθλήτριες και έναν αθλητή πετυχαίνοντας να κατακτήσει ένα μετάλλιο , ενω ακόμη τρεις συμμετέχοντες αθλητές του αγωνίστηκαν με εξαιρετική επιτυχία στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Κορυφαία της ομάδας της νέας γενιάς των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς η Ελένη Κωνσταντινίδου που αναδείχτηκε, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, αργυρή Πανελληνιονίκης στο Πένταθλο Παγκορασίδων με 3.333 βαθμούς.

Η Κωνσταντινίδου , με ελάχιστη ειδική προετοιμασία στο πιο απαιτητικό αγώνισμα του στίβου όπως είναι τα σύνθετα αγωνίσματα, έδειξε πως μπορεί να βαδίσει με επιτυχία στον δρόμο των μεγάλων πρωταθλητών και πρωταθλητριών των συνθέτων στην ιστορία του ΓΑΣ Κιλκίς, όπως η Γιάγκογλου, ο Λουνής, ο Λαζαρίδης, η Δεληστογιαννάκη , η Γιαμαλή, η Ζώγκα κ.α. και να χαρίσει στο Κιλκίς ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Κώστα Μηναρετζή και τον Τάσο Λουνή σημείωσε 13''02 στα 80 μ εμπ. , 4,87 στο μήκος, 9,57 μ στη σφαιροβολία, 22,53 μ στον ακοντισμό και 1'52''08 στα 600 μ.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου έφτασε και η δεκατετράχρονη αθλήτρια του βάδην Ελένη Φωτιάδου που τερμάτισε στην 4η θέση Πανελληνίου πρωταθλήματος στα 3000 μ βάδην με 16'35''97. Πρόκειται για ένα μεγάλο αυθεντικό ταλέντο στο αγώνισμα και είναι βέβαιο πως τα επόμενα χρόνια θα ανέβει πολλές φορές στο βάθρο των νικητών.

Στήν 8η θέση στο 1000 μ των Παγκορασίδων, στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έφτασε η άλλη “μικρούλα” της ομάδας . Η επίσης δεκατετράχρονη Όλγα Νικολαίδου με σοβαρή ενασχόληση μόλις λίγων εβδομάδων με τον αθλητισμό έδειξε στοιχεία του ταλέντου της και αν είχε λίγη περισσότερη εμπειρία είναι βέβαιο πως θα είχε καταταχθεί αρκετά ψηλότερα.

Δύο πολύ δυνατές κούρσες χρειάστηκε να κάνει ο σπρίντερ Παναγιώτης Μουτσουρίδης για να φθάσει στη 10η θέση στα 150 μ των Παμπαίδων. Ο αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς έτρεξε σε 18''34 στον προκριματικό και σε 18''37 στον τελικό φθάνοντας στην πρώτη σημαντική επιτυχία του.

Στην 16η θέση του προκριματικού της σφαιροβολίας κατατάχθηκε η Βικτορία Καλογερίδου με βολή στα 9,34 μ. Επίδοση που δεν την αντιπροσωπεύει αφού και αυτή πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο με πλούσια σωματικά προσόντα και ικανότητες, που αν γυμναστεί συστηματικά και αποκτήσει εμπειρίες θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο στις ρίψεις τα επόμενα χρόνια.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.