Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Επίσκεψη της "Αλληλεγγύης" στο Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου "Ακρίτες"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Λίγες ώρες πριν την ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πολύκαστρο τη Δευτέρα 28 Απριλίου, ο Απ. ΤζιΤζικώστας, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιο και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Ανδρέα Βεργίδη, Παύλο Θωμαϊδη, Μιχαλία Καραμισάκη, Λεωνίδα Τζαβέλα και τον Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο, επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες».

Εκεί τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λάζαρος Παυλίδης , όπου τους ξενάγησε στο κτήριο. Λάτρεις της παράδοσης τόσο ο κ. Τζιτζικώστας όσο και ο κ. Κολότσιος, ρωτούσαν συνεχώς να μάθουν για τις εκδηλώσεις του συλλόγου, από πόσα τμήματα αποτελείται, αν οι νέοι είναι κοντά στις παραδόσεις, πόσα παιδιά έχει ο σύλλογος και τι προβλήματα υπάρχουν.

Πριν τελειώσει η ξενάγηση τους , ο Απόστολός Τζιτζικώστας και ο Περικλής Κολότσιος , έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Μουσείο με Εκθέματα του Πόντου.

Φανερά ενθουσιασμένοι με την οργάνωση που επικρατούσε σε κάθε σημείο του κτηρίου , έδωσαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο και ευχήθηκαν τα καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου