Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Περιοδεία σε εμπορικά καταστήματα του Πολυκάστρου Τζιτζικώστα και Κολότσιου

Δ.Τ. συνδυασμού Π. ΚολότσιουΕυχάριστο κλίμα επικράτησε κατά τη διάρκεια της περιόδειας του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Πολύκαστρο, επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» , με όλο του το επιτελείο. Ο Περικλής Κολότσιος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, συνόδευσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, σε όλο το Πολύκαστρο.
Ευχήθηκαν σε όλους τους κατοίκους και συζήτησαν μαζί τους.

Οι δημότες, έδειχναν τον ενθουσιασμό τους και έδιναν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, παλμό, κουράγιο και δύναμη στον συνδυασμό.

«Εσύ είσαι ο Περιφερειάρχης μας» τόνισε ένας κάτοικος στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ ένας άλλος είπε «Με τον γιατρό δίπλα σου σίγουρα θα είμαστε ασφαλείς όλοι»

Δεν παρέλειψαν να μπουν στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου .

Ο υποψήφιος Περιφέρειαρχης ενημερώθηκε για τις ελλείψεις του τμήματος και τόνισε πως η παρουσία του όπως και έχει αποδείξει στον τόπο μας δεν είναι μόνο για την προεκλογική περίοδο.

Ο Περικλής Κολότσιος μαζί με τους Περιφερειακούς του Συμβούλους, άκουγαν προσεκτικά όλα τα προβλήματα των δημοτών και χαρακτηριστικά ο πρώτος τόνισε:

«Ήρθαμε να εξετάσουμε όλα όσα δεν έχετε, δεν θα υποσχεθούμε τίποτα , οι πράξεις μας θα μιλήσουν μετά τις εκλογές»

Οι νέοι μόλις είδαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Περικλή Κολότσιο, με ενθουσιασμό και θερμές ευχές ευχήθηκαν, δικαίωση σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.