Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

΅"Οι Δημότες πρέπει να έχουν «φωνή και συμμετοχή» στα κοινά"

Δοντσίδου Ζωή
Πρόεδρος Ρυζίων, Βαλτοτοπίου και Καμποχωρίου
Υποψ. δημοτική σύμβουλος
Με αίσθημα ευθύνης και αυτογνωσίας, ξεκινάω την επιστολή μου λέγοντας σας ότι οι δημοτικές αρχές δεν αποτελούν δημοψήφισμα αλλά την ανατροπή στην υπάρχον πολιτική κατάσταση.

Είμαι γεννημένη στα Ρύζια , ζω και αγαπώ αυτόν τον τόπο. Προσπαθώ πάντα να είμαι κοντά στους συνδημότες μου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετά την ψήφο εμπιστοσύνης σας, είμαι Πρόεδρος στα χωριά Ρύζια, Βαλτοτόπι και Καμποχώρι.

Ο συνδυασμός μας «ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» με επικεφαλής την κ. Σόνια Συμεωνίδου, ονομάστηκε με αίσθημα ευθύνης και αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευθούμε και θα διαχειριστούμε τα κοινά με συνεργασία όλων των δημοτών. Θα συνδυάσουμε την συλλογικότητα στην λειτουργία και στην πράξη, απέναντι στην απραξία της σημερινής Διοίκησης.

Πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να είναι εγκλωβισμένη μέσα στις αδυναμίες της και να στέκεται ανήμπορη να λειτουργήσει στα καθημερινά προβλήματα μας ..Πρέπει να είναι αντάξια των προσδοκιών των πολιτών. Να δρα στοχευμένα και να εκπροσωπεί όλες τις κοινωνικές ομάδες αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Χρειαζόμαστε καινοτόμες ιδές και άμεσες λύσεις στα φλέγοντα θέματα όπως είναι η ανεργία και η υγεία μας.

Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι η αλήθεια των όσων έχουμε υποσχεθεί, η όρεξη μας για δημιουργία και η αναγκαιότητα της συνεργασίας της κοινής προσπάθειας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.