Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Συνάντηση εργασίας Σισμανίδη με Αντιπεριφερειάρχη και Διοικητή Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνοδος – 7Πολις’’ Δημήτρης Σισμανίδης είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη το πρωί της Τρίτης.
Κατά τη συνάντηση έγινε σφαιρική ενημέρωση για βασικά θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς καθώς και για ζητήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κιλκίς.

Ο κ. Γκουντενούδης τόνισε ότι βρίσκονται σε στάδιο δημοπράτησης σημαντικοί οδικοί άξονες όπως το οδικό τμήμα Μαυρονερίου – Δοϊράνης – Ροδόπολης ν. Σερρών, Ν. Σάντας – Ασσήρου ενώ προχωρά η μελέτη για τη διασύνδεση της ΒΙΠΕ Κιλκίς με την εθνική οδό Κιλκίς –Θεσσαλονίκης και με το οδικό δίκτυο του Πολυκάστρου. Αποπερατώθηκε επίσης με τη συνδρομή της τεχνικής υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας η στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης - οικοτροφείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία ν. Κιλκίς ‘’ΒηματίΖΩ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη για την ενημέρωση και του ευχήθηκε καλή δύναμη στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ως υποψήφιος Δήμαρχος στην Παιονία.

Ακολούθως, ο κ. Σισμανίδης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κιλκίς και είχε συνεργασία με το Διοικητή του Θέμη Ανθρακίδη και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο κ. Ανθρακίδης έκανε αναφορά στη μείωση κατά το ήμισυ του προϋπολογισμού του νοσοκομείου με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του, υπογράμμισε ωστόσο ότι Διοίκηση, γιατροί και εργαζόμενοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την παροχή καλών υπηρεσιών υγείας στον πολίτη. 

Σε επίπεδο υποδομής, το θετικό είναι ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα αξιοποιεί πόρους για την προμήθεια εξοπλισμού μέσω της συμμετοχής του στο διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg. Τέλος εθίγη το ζήτημα της απαγορευτικής λόγω κόστους σύνδεσης του νοσοκομείου με τον αγωγό του φυσικού αερίου. Η δαπάνη ανέρχεται στα 500.000ευρώ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς ανέφερε ότι απαιτείται ενότητα, συνεργασία και αυξημένο επίπεδο ετοιμότητας για την αποτελεσματική διεκδίκηση των αιτημάτων που αναπτύχθηκαν στη συζήτηση. ‘’Μόνο αν γίνουμε όλοι μας μια γροθιά και απαιτήσουμε ότι αξίζουμε και ότι μας ανήκει, θα πετύχουμε τις επιδιώξεις μας’’ τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σισμανίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.