Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αγιασμός εκλογικού κέντρου Π. Τονικίδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Σε μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Κιλκίς- Δήμος ΑΞΙΩΝ». Στον αγιασμό χοροστάτησε ο πατήρ Γεώργιος από τον Μητροπολιτικό ναό του Κιλκίς.

Στο κατάμεστο εκλογικό κέντρο ήταν παρόντες όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλο Τονικίδη. Παρόντες επίσης ήταν πολλοί τοπικοί σύμβουλοι καθώς και φίλοι της παράταξης.

Μετά τον αγιασμό ο Παύλος Τονικίδης απευθύνθηκε στα μέλη της παράταξης σηματοδοτώντας την είσοδο στην τελική ευθεία του εκλογικού αγώνα. Ο επικεφαλής της παράταξης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την μέχρι σήμερα ανταπόκριση των δημοτών στο εκλογικό προσκλητήριο του συνδυασμού «Κιλκίς -δήμος ΑΞΙΩΝ».

“ Οι δημότες, τόνισε ο κ. Τονικίδης ανταποκρίνονται πρόθυμα και θετικά στην πρόσκληση μας, αφού όμως πρώτα λάβουν γνώση των προγραμματικών μας θέσεων και της φιλοσοφίας της παράταξής μας. Στέκονται απέναντι στις διακηρύξεις μας με κριτική ματιά, καταθέτονται προτάσεις για βελτίωση και συμπλήρωση του προγράμματός μας “.

Ο κ.Τονικίδης επεσήμανε ότι το άρτιο και διεξοδικό πρόγραμμα της παράταξης είναι η ειδοποιός διαφορά με κάποιους άλλους που αντιπαραθέτουν λασπολογία, συνωμοσιολογία και αστήρικτες κατηγορίες τόσο εναντίον του ιδίου όσο και της παράταξης γενικότερα. 


Ο κ.Τονικίδης προειδοποίησε τα στελέχη του «Κιλκίς- Δήμος ΑΞΙΩΝ» να κλείσουν τα αυτιά τους στη λασπολογία που όσο περνούν οι μέρες θα γίνεται εντονότερη υπό το κράτος του πανικού και της απελπισίας. Κάλεσε δε τα μέλη της παράταξης να χρησιμοποιούν ως μόνο όπλο αντιπαράθεσης το πρόγραμμα, τις θέσεις και τη φιλοσοφία της παράταξης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.