Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

"Διάψευση συκοφαντιών προς πάσα κατεύθυνση"

Διά του πληρεξουσίου δικηγόρου της, Τριαντάφυλλου Πέτρογλου, η οικογένεια Χαράλαμπου Τσάβαλου και Μαρίας Μασμανίδου προέβει στην ακόλουθη δήλωση:
“..... Επειδή διαπιστώνουμε με θλίψη και αγανάκτηση ότι στη μικρή κοινωνία του Κιλκίς η οποιαδήποτε κακοπροαίρετη φήμη που σπιλώνει συνειδήσεις και προσωπικότητες εξαπλώνεται σαν λαίλαπα με πολύ γρήγορους ρυθμούς και υιοθετείται ως αληθινή χωρίς καμία σχέση να έχει με την πραγματικότητα.
Επειδή άλλοι από μικρότητα ή κακεντρέχεια και άλλοι απλώς από αφέλεια ανακυκλώνουν ανακρίβειες που προσβάλλουν άτομα που εργάστηκαν με κόπο επί σειρά ετών και με αξιοπρέπεια για να χτίσουν το όποιο κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ τους.

Επειδή βάναυσα διαταράσσουν κάποιοι κοινοί συκοφάντες την οικογενειακή γαλήνη ανθρώπων που ουδέποτε δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα στον οιονδήποτε.

Επειδή δυστυχώς, η σιωπή ποτέ δεν μεταφράζεται σαν άρνηση αλλά σαν συγκάλυψη.

Αναγκαζόμαστε και δημόσια να διαψεύσουμε τις αήθεις και απαράδεκτες φήμες που διασπείρουν κάποιοι ενώ ταυτόχρονα δηλώνουμε ότι προτιθέμεθα να κινηθούμε δικαστικά ενώπιον πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων ενάντια σε όσους αναμασούν ως δήθεν αληθή, γεγονότα που ουδέποτε συνέβησαν.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.