Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Προεκλογική συγκέντρωση Φαχουρίδη και Χαλίτσιου στο Μαυρονέρι Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Κιλκίς
Την Κυριακή 27 Απρίλη πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη και από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Κώστα Χαλίτσιο, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πολιτική προεκλογική συγκέντρωση στο Μαυρονέρι.

Στη ομιλία του ο Γιάννης Φαχουρίδης επικεντρώθηκε στα κριτήρια ψήφου που πρέπει να έχει ο κάθε ψηφοφόρος στις επερχόμενες τριπλές εκλογές. Τους κάλεσε να σκεφτούν σοβαρά τι στάση κράτησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στο Δήμο Κιλκίς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τη μία και των άλλων παρατάξεων από την άλλη. 


Ποιοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά και αγωνίστηκαν για την επίλυση των λαϊκών προβλημάτων, όπως είναι η ανεργία, οι απολύσεις, η απλήρωτη εργασία, τα χαράτσια κ.ά., τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στις κινητοποιήσεις Και συμπλήρωσε ότι την επόμενη πενταετία θα παρθούν αποφάσεις ακόμα πιο σκληρές που έχουν να κάνουν με την ιδιωτικοποίηση του νερού, των απορριμμάτων, του αθλητισμού, του πολιτισμού, την αύξηση των δημοτικών τελών κτλ.

Ο Κώστας Χαλίτσιος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο λαός δεν πρέπει να πέσει στις νέες παγίδες που του στήνουν τα κόμματα και οι υποψήφιοι, πολλοί από τους οποίους εμφανίζονται δήθεν ανεξάρτητοι. 

Ο λαός, είπε, έχει πείρα και πρέπει να την αξιοποιήσει, ώστε να μην μπλεχτεί σε νέες αυταπάτες και προσμονή νέων σωτήρων, τόσο στις τοπικές εκλογές, όσο και στις Ευρωεκλογές. Σημείωσε ότι και οι τρεις εκλογές έχουν πολιτικό χαρακτήρα, ακριβώς γιατί και στα τρία συμβούλια παίρνονται πολιτικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινή ζωή του λαού. 

Ολοκληρώνοντας, σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει στο επίκεντρο της πολιτικής του την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και γι’ αυτό είναι και το μόνο κόμμα που εντοπίζει και λέει καθαρά ότι ο πραγματικός αντίπαλος είναι τα μονοπώλια, οι καπιταλιστές. Γι’ αυτό απαιτείται κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, μαζί με μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Κεντρικός Σχεδιασμός της οικονομίας.

Με τη ολοκλήρωση των ομιλιών, δόθηκε ο λόγος στους παρευρισκομένους, οι οποίοι έβαλαν ζητήματα και ρώτησαν σχετικά με καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν, όπως είναι η ποιότητα και το κόστος του νερού στην περιοχή της Πικρολίμνης, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση του κινήματος στη χώρα μας.

Μετά τη συγκέντρωσης οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πραγματοποίησαν περιοδεία στα χωριά Άνω, Μέσοι και Κάτω Απόστολοι, καθώς και στο Νέο Γυναικόκαστρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.