Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομη οπλοκατοχή στο Αξιοχώρι Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (28.04.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας υπήκοος Ρουμανίας 22 ετών, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 36 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ύψος Αξιοχωρίου Κιλκίς), σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος και ο 36χρονος βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ξύλινη ράβδος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η ανωτέρω ράβδος ανήκει στον 38χρονο, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.