Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη για την Κινέζικη Γλώσσα

Εξετάσεις πιστοποίησης για την Κινέζικη Γλώσσα στη Θεσσαλονίκη διοργανώνουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK, σε συνεργασία με Ινστιτούτο HANBAN της Κίνας Οι εξετάσεις για τα πτυχία HSK θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, μαζί με τον Σύνδεσμο Ελλάδας-Κίνας

Το Ινστιτούτο ΗΑΝΒΑΝ (www.hanban.edu.cn) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα, που σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας της Κίνας, παρέχει υπηρεσίες προώθησης, προβολής και εξάπλωσης του Κινεζικού πολιτισμού και της Κινεζικής γλώσσας σε παγκόσμια κλίμακα. Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η ανάπτυξη σχεδιασμού για την προώθηση της Κινεζικής γλώσσας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και ο σχεδιασμός και έλεγχος της διεξαγωγής των εξετάσεων HSK, YCT, BCT.

Οι εξετάσεις του HSK χωρίζονται σε έξι επίπεδα. Το νέο HSK είναι μία διεθνής τυποποιημένη εξέταση κινεζικής επάρκειας, της οποίας το αντικείμενο είναι άτομα που έχουν τη κινεζική ως δεύτερη γλώσσα, και κατευθύνεται στην εξέταση της ικανότητας των σπουδαστών να εφαρμόζουν την κινεζική γλώσσα στις σπουδές τους, στην προσωπική τους δουλειά και στην εργασία τους.

Οι εγγραφές για τις εξετάσεις ξεκίνησαν στις 31 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τις 18 Μαΐου.

Τα εξέταστρα για κάθε επίπεδο είναι τα παρακάτω:

HSK 1: 50€

HSK 2: 60€

HSK 3: 80€

HSK 4: 100€

HSK 5: 120€

HSK 6: 130€

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις, το κόστος και τον τρόπο εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK στο τηλέφωνο 2310225717 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση speak@speak.edu.gr ή να περάσουν από τις εγκαταστάσεις των Κέντρων Ξένων Γλωσσών SPEAK, Τσιμισκή 80 στον 2ο όροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.