Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

‘’Συνάντηση εργασίας Χ. Γκουντενούδη με Πρόεδρο του Ν.Π.Π.Δ. Υγείας – Πρόνοιας -Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας Χρήστο Καραθόδωρο’’

Δελτίο τύπου Χ. Γκουντενούδη
Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης του Δήμου Παιονίας κ. Χρήστο Καραθόδωρο είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης στο πλαίσιο του κύκλου επαφών του με θεσμικούς φορείς του Δήμου.

Ο κ. Γκουντενούδης ενημερώθηκε εκτενώς για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών που φιλοξενούν 223 νήπια καθώς και των επτά βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών που χρηματοδοτούνται από το Ε.Σ.Π.Α. με 131 στο σύνολό τους ωφελούμενα νήπια.

Ως κύριο πρόβλημα στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς επισημάνθηκε η έλλειψη διοικητικού και κύριου προσωπικού.

Ενημέρωση από τον κ. Καραθόδωρο έγινε και για τις κοινωνικές δράσεις του Κέντρου Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.ΦΟ.) το οποίο σιτίζει 120 άτομα βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων αλλά και για τη λειτουργία των τεσσάρων ΚΑ.ΠΗ. του Δήμου.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΑ.ΠΗ. Πολυκάστρου και συνομίλησε εγκάρδια για αρκετή ώρα με πολλά μέλη του. Οι υπεύθυνοι του ΚΑ.ΠΗ. ξενάγησαν τον κ. Γκουντενούδη στο νέο χώρο που θα στεγάσει τις ηλικιωμένες γυναίκες καθώς και στο φυσικοθεραπευτήριο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου