Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

‘’Συνάντηση εργασίας Χ. Γκουντενούδη με Πρόεδρο του Ν.Π.Π.Δ. Υγείας – Πρόνοιας -Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας Χρήστο Καραθόδωρο’’

Δελτίο τύπου Χ. Γκουντενούδη
Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης του Δήμου Παιονίας κ. Χρήστο Καραθόδωρο είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης στο πλαίσιο του κύκλου επαφών του με θεσμικούς φορείς του Δήμου.

Ο κ. Γκουντενούδης ενημερώθηκε εκτενώς για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών που φιλοξενούν 223 νήπια καθώς και των επτά βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών που χρηματοδοτούνται από το Ε.Σ.Π.Α. με 131 στο σύνολό τους ωφελούμενα νήπια.

Ως κύριο πρόβλημα στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς επισημάνθηκε η έλλειψη διοικητικού και κύριου προσωπικού.

Ενημέρωση από τον κ. Καραθόδωρο έγινε και για τις κοινωνικές δράσεις του Κέντρου Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.ΦΟ.) το οποίο σιτίζει 120 άτομα βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων αλλά και για τη λειτουργία των τεσσάρων ΚΑ.ΠΗ. του Δήμου.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΑ.ΠΗ. Πολυκάστρου και συνομίλησε εγκάρδια για αρκετή ώρα με πολλά μέλη του. Οι υπεύθυνοι του ΚΑ.ΠΗ. ξενάγησαν τον κ. Γκουντενούδη στο νέο χώρο που θα στεγάσει τις ηλικιωμένες γυναίκες καθώς και στο φυσικοθεραπευτήριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.