Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Συνάντηση Χρήστου Γκουντενούδη με δημότες της Τοπικής Κοινότητας Άσπρου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
"Μια γόνιμη και πολύ περιεκτική διαβούλευση με τους δημότες του Άσπρου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, επισκεπτόμενος τον οικισμό την Πέμπτη 10 Απριλίου.
Οι όροι της συζήτησης αντιστράφηκαν μετά από αίτημα του επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ ,ο οποίος κατέστησε σαφές από την αρχή, ότι ήρθε στον Άσπρο για να αφουγκραστεί τις ανάγκες της περιοχής, για να ακούσει τους κατοίκους και μαζί να καταγράψουν τα προβλήματα και να προτείνουν λύσεις που θα προωθηθούν τάχιστα στη νέα Δημοτική Διοίκηση.

Στην αίθουσα των πολλαπλών χρήσεων, τόπου πραγματοποίησης της συνάντησης, οι δημότες του Άσπρου εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την ποσότητα του νερού η οποία δεν είναι επαρκής για να καλύψει τις απαιτήσεις υδροδότησης. Αναφέρθηκαν στην ανάγκη κατασκευής αποχετευτικού δικτύου, νέων ασφαλτοστρώσεων σε οδούς του χωριού, ως επίσης και στη συγκοινωνιακή αποκοπή τους από την έδρα του Δήμου, το Πολύκαστρο αλλά και από τη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της έλλειψης δρομολογίων από πλευράς ΚΤΕΛ.

Οι κάτοικοι του Άσπρου ζήτησαν μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική υποστήριξη στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα καθώς ο Άσπρος έχει αναπτύξει μια πολύ καλή παράδοση στο πολιτιστικό πεδίο με θεσμοθετημένες εκδηλώσεις όπως η γιορτή της μπάμπως, το ξακουστό καρναβάλι του κ.α.

Για το κύριο θέμα που απασχολεί τον Άσπρο, το νερό ο κ. Γκουντενούδης σημείωσε ότι θα ληφθεί ιδιαίτερη πρόνοια, με χρηματοδοτική πηγή το πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α., τα μέτρα δράσης του οποίου, στοχεύουν στη δημόσια υγεία. Γενικότερα, τόνισε ότι ο Δήμος Παιονίας οφείλει να δει με υπευθυνότητα το ζήτημα της ορθολογικής διαχείρισης των υδάτινων πόρων συνολικά.

Στα άλλα θέματα που τέθηκαν υπογράμμισε ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί υποστηρικτικά για την επίλυση και διεκπεραίωσή τους στην πράξη. Υπογράμμισε δε με έμφαση ότι η Δημοτική Παράταξη ‘’Παιονία Ισχυρή’’ θα ενισχύσει με παρεμβατικό λόγο και έργο τους αιρετούς εκπροσώπους των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων που δυστυχώς σήμερα αισθάνονται απαξιωμένοι.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας ανέφερε ότι τέθηκε επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ επειδή αγαπά τον τόπο του, συμμερίζεται τα προβλήματα και τις αγωνίες των συνδημοτών του αλλά και μοιράζονται μαζί ένα κοινό όραμα για την ανάπτυξη της Παιονίας. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι πολλά από τα ανοιχτά προβλήματα είναι δυνατόν να λυθούν μέσα από μια ειλικρινή και παραγωγική συνεργασία Δήμου – θεσμοθετημένων φορέων και Δήμου – δημοτών.

Την παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας στον Άσπρο χαιρέτισαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Δούκας Δρακούλης και η π. πρόεδρος κα Σχουλίνα Καρυοφυλλίδου."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.