Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

"Ο Δήμος Παιονίας χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Χρήστος Γκουντενούδης"

Υπογράφει ο Στέλιος Παπαπαναγιώτου
π. Δήμαρχος Γουμένισσας 
Η τοπική κοινωνία έχει αποφασιστικό λόγο και ρόλο στις δημόσιες υποθέσεις. Με το αλάνθαστο κριτήριο της, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, διακρίνει και προωθεί στη δημόσια ζωή τους άξιους, τους ικανούς, τους πεισματάρηδες.Τους ανθρώπους εκείνους που αφοσιώνονται με πάθος στον τόπο τους, που βρίσκονται στη διεκδικητική γραμμή του πυρός και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσει η περιοχή τους ότι της αξίζει.
Η σοφία και η εμπειρία που έχω αποκτήσει από την πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά και την ουσιαστική εντρύφηση στην Αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος Γουμένισσας την περίοδο 2006 – 2010, μου δίνει δικαιωματικά το προνόμιο να διακρίνω, να συγκρίνω και να αξιολογώ με αντικειμενικά κριτήρια τους υποψηφίους που κατέρχονται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Από όλους αυτούς ξεχώρισα το Χρήστο Γκουντενούδη, έναν αξιόλογο και έντιμο άνδρα, που έχει εκτόπισμα γνώσης και εμπειρίας. Η θητεία του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κιλκίς και ύστερα στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς έχει κριθεί θετικά, με έργο, αν και ο ίδιος από σεμνότητα δε θέλησε να το προβάλλει πιο έντονα. Η ζωή του είναι κρυστάλλινη, η επαγγελματική του πορεία γνωστή και επιτυχημένη και αυτό που τον χαρακτηρίζει κυρίως είναι ότι βρίσκεται κοντά στο συνάνθρωπο. Με απλότητα και με καλωσύνη.

Ο Χρήστος Γκουντενούδης και η Δημοτική του Παράταξη ‘’Παιονία Ισχυρή’’ είναι κατά την άποψή μου η ήρεμη δύναμη της Παιονίας. Που όμως έχει την αποφασιστικότητα και την τόλμη να δώσει σκληρή μάχη για το συμφέρον του τόπου μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση βιώνει δύσκολες στιγμές τόσο στις θεσμικές όσο και στις οικονομικές της λειτουργίες, που λόγω κρίσης, φρενάρουν τις καλές προσπάθειες για ανάπτυξη. Με την ανανέωση όμως του αυτοδιοικητικού δυναμικού της, την έντιμη διαχείριση των οικονομικών και την προσήλωση στους τρόπους ανάπτυξης κάθε περιοχής, με εφαρμοσμένες πρακτικές, μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Παιονίας χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Χρήστος Γκουντενούδης Η τοπική κοινωνία μας δείχνει το δρόμο, με μπροστάρη το Χρήστο Γκουντενούδη και το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’. Ας εμπιστευθούμε την κρίση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου