Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

"Τέλος στις ψεύτικες υποσχέσεις"

Γράφει ο Κωνσταντίνος Γατίδης 
Εμπειροτέχνης – Εργοδηγός 
Υποψ. δημοτικός σύμβουλος Παιονίας
"Φίλοι και φίλες,
Ο λόγος που «στρατεύομαι» ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, στην παράταξη ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με επικεφαλής την κ. Σόνια Συμεωνίδου, είναι γιατί πρέπει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στην άθλια καθημερινότητα που ζούμε όλοι μας.

Ακούμε συνεχώς για οικογένειες που δεν έχουν τρόφιμα, που η ΔΕΥΑ ‘αναγκάστηκε’ να κόψει την παροχή του νερού για απλήρωτους λογαριασμούς, για νέους άνεργους ανθρώπους που σταμάτησαν να ονειρεύονται, για σχολεία χωρίς πετρέλαιο και πάρα πολλά ακόμη που θέλω σελίδες για να τα γράψω.

Στόχος μας είναι ο Δήμος ν΄ αλλάξει χέρια. Στο ψηφοδέλτιο μας επιλέχθηκαν δημιουργικά άτομα που στο τέλος θα μας δικαιώσουν και θα μας κάνουν περήφανους.

Στηρίζομαι στην κρίση σας για να μπορέσουμε επιτέλους να μεταμορφώσουμε τον Δήμο μας και να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη για εμάς και τα παιδιά μας.

Ευελπιστώ για την στήριξη σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.