Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς: "Συμμετέχουμε στην 24ωρη Γενική Απεργία της 9ης Απριλίου 2014"

Η διευρυμένη Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς αποφάσισε:
- Τη συμμετοχή της στην 24ωρη Γενική Απεργία της 9ης Απριλίου 2014 σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, ενάντια στα νέα καταστροφικά μέτρα περιορισμού του Δημόσιου Τομέα, των απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων και κατεδάφισης των τελευταίων εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.


- Την οργάνωση Συγκέντρωσης στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς και Συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας εναντίων των νέων καταστροφικών μέτρων που συμφώνησαν Τρόικα και Κυβέρνηση.

- Στα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν από την βουλή με το περιβόητα ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ προβλέπεται η απελευθέρωση των απολύσεων, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και η περαιτέρω οικονομική αφαίμαξη των ασφαλιστικών ταμείων καθώς και η λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, με τα πλήγματα που επιφέρει στους φαρμακοποιούς, στους κτηνοτρόφους και άλλους τομείς εργαζομένων.

1 σχόλιο:

  1. Λοιπόν, μια και το αποφασίσατε..... πέστε το και στα μέλη σας, γιατί αν κρίνουμε από τις προηγούμενες συγκεντρώσεις...... δεν έχουμε προβλήματα οι ΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.